tattoos

Monday, October 24, 2011

no title

dua tiga hari ni wa kerap play lagu2 dalam blog ni berulang-ulang kali.wa rasa lagu2 ni kena dgn jiwa wa, kena dgn apa yang wa rasa sekarang.entah.kalau boleh wa tak nak orang tahu apa yang wa rasa.wa happy ke tidak, wa sedih ke tidak, wa rasa nak menangis ke tidak.f u c k .
hati wa rasa tak best.wa rasa macam hilang something.wa tau statement wa ni akan jadi punca bergaduh kejap lagi.tapi biar lah.sebab orang takde kat tempat wa, jadi orang tak tau.orang ingat wa ni mudah sgt.cakap sekali terus boleh ikut.f u c k.
wa rasa lama dah wa tak sebut f u c k tu.owh semalam wa sebut.sekali.entah dalam hati ke luar hati ke wa tak sure la.yang penting wa sebut.its not really bad tho.
lately semua benda jadi serba tak betul.ada je yang tak kena.dan wa berpura-pura happy.happy? haha.ada something buat wa extra happy and ada part yang buat hati wa menangis.suxx.ke ini sakit tiap2 bulan wa.i mean sakit jiwa.jiwa rasa tak tentu arah.ke wa asyik happy je lately? tiba-tiba datang benda2 demm ni wa tak boleh nak handle sgt.stupidos..
ada kawan cakap, "sudah2 la tu.jgn menyusahkan benda yang tak susah." ok.wa takkan susahkan.wa ok.wa ok.wa ok.serious wa ok. :')

atau sebenarnya wa kena lebih lagi mengadap mengingati Tuhan?
kurang ingat kepada Dia.
wa rasa jawapan-nya ya.
memang jawapan nya adalah YA.
ke mana2 pun akhirnya kita berbalik ke Dia.

kepada sesiapa yang terdekat, jangan tanya apa-apa.sebab pertanyaan tu akan mengeruhkan lagi apa yang sudah sedia keruh ni.atau anggap saja yang wa mmg dalam bulan yang mood nya tak berapa nak baik.

terima kasih.


x,
kerr



No comments:

Post a Comment

 

blogger templates | Blogger